VOOR DE LIEFHEBBERS,

MIJN PRODUCTEN ZIJN GEMAAKT VAN HOOGWAARDIG ZACHT ITALIAANS RUNDERLEER EN KWALITEITSSTOF MET GEITENVACHT , TIBETAANS SCHAPENVACHT OF IJSLANDSSCHAPENVACHT. HET ZIJN NATUURPRODUCTEN WAARIN  ‘SCHOONHEIDSFOUTJES’  KUNNEN ZITTEN DIE VOOR LIEF GENOMEN MOETEN WORDEN BIJ DE AANKOOP VAN MIJN PRODUCTEN. HET IS HANDWERK (DUS GEEN FABRIEKSKWALITEIT MET SUPERRECHTE STIKSELS).                                                                

IN HET KADER VAN  “NO WASTE”  WORDT GEBRUIK GEMAAKT VAN DE VORMEN VAN LEER EN VACHT, ZODAT ER ZO MIN MOGELIJK AFVAL IS. ‘SNIJ- AFVAL’ WORDT GEBRUIKT VOOR NIEUWE PRODUCTEN.                                                                  

DE BRONZEN FOURNITUREN ZIJN NIKKEL- & LOODVRIJ. DE BEDELS DIE AAN DE TAS HANGEN ZIJN VAN TIBETAANS ZILVER (witte metaallegering van zilver en koper en nikkel- & loodvrij) EN KUNNEN WORDEN GEPOETST ALS ZILVER MOCHT HET WAT DOF WORDEN.                      

ALLE TASSENHENGSELS ZIJN VERSTELBAAR MIDDELS KETTING EN/OF PASSEERSCHUIF, ZODAT DE LENGTE NAAR WENS BEPAALD KAN WORDEN DE TAS TE DRAGEN ALS SCHOUDERTAS, HEUPTAS OF CROSSBODY TAS.  DE MEESTE HENGSELS ZIJN TEVENS OM TE DRAAIEN ZODAT KAN WORDEN GEKOZEN HOE DE SCHOUDER-/HEUPBAND WORDT GEDRAGEN.  OM ONNODIGE RETOUREN TE VOORKOMEN, KIJK NAAR DE AFMETINGEN DIE BIJ DE PRODUCTOMSCHRIJVINGEN STAAN.                                                                                                  

IEDERE PRODUCT IS UNIEK OMDAT ER GEEN TWEEDE VAN BESTAAT. IK WERK NIET MET PATRONEN MAAR LAAT DE VORM VAN LEER EN VACHT HET UITEINDELIJKE RESULTAAT BEPALEN.

VOOR BEHOUD VAN HET PRODUCT : HANG DEZE NIET TE DICHT BIJ EEN WARMTEBRON. INDIEN NODIG KAN HET LEER WORDEN INGEVET. KOOP HIERVOOR HET JUISTE PRODUCT OF VRAAG DESKUNDIG ADVIES. HET PRODUCT KAN NIET WORDEN GEWASSEN, DAT GELDT OOK VOOR DE PRODUCTEN VAN STOF.    

*Er zit geen garantie op de fournituren. Mail bij bijzonderheden naar: CATCHAPIP@GMAIL.COM

VEEL PLEZIER MET UW NIEUWE UNIEKE PRODUCT!   

MONIQUE